Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je tu lud?

Natječaj za ravnatelja vinkovačkog vrtića u - Dubrovačkom tjedniku!

dubrovnik oglas
dubrovackidnevnik.hr
30.03.2013.
u 13:44

Natječaj je otvoren osam dana iako je uobičajeno 15 dana kako bi ga što više zainteresiranih vidjelo

Vinkovački dječji vrtić Kosjenka objavio je natječaj za novog ravnatelja ili ravnateljicu što ne bi bilo ništa neobično da natječaj nije objavljen samo u Dubrovačkom tjedniku kojega u vinkovačkom kraju, vjerojatno nitko ne čita, a neobično je i to što je objavljen upravo u dane uskrsnih blagdana.

Natječaj je otvoren osam dana iako je uobičajeno 15 dana kako bi ga što više zainteresiranih vidjelo. Zato je ovaj natječaj pobudio sumnju u poštene namjere, a mišljenja o ovakvom postupku mogu se vidjeti i Facebooku.

Mirjana Pešec, ravnateljica Centra za predškolski odgoj Vinkovci koji obuhvaća šest vinkovačkih vrtića i jedne jaslice, kaže kako je vrtić Kosjenka privatni vrtić i nije u sustavu Centra za predškolski odgoj. U Vinkovcima osim ovih šest vrtića i jaslica, djeluju dva vjerska dječja vrtića i pet privatnih vrtića.

- Dakako, imaju pravo objaviti natječaj u kojem žele javnom glasilu, ali je uobičajeno objaviti ga u novinama i medijima koji se prate u sredini u kojoj je vrtić jer je valjda i namijenjen zainteresiranima iz tog kraja.

Mi smo, primjerice, natječaj za ravnatelja našeg Centra objavili u veljači u Večernjem listu i bio je otvoren 15 dana - kaže ravnateljica Mirjana Pešec.

U Vinkovcima kola priča kako je stvarni vlasnik vrtića Kosjenka, vlasnik jednog vinkovačkog trgovačkog lanca, ali se kao vlasnik vodi njegov brat. U vrtiću Kosjenka danas nismo uspjeli nikoga dobiti kako bi nam objasnio zašto je natječaj objavljen u listu kojega je u Vinkovcima nemoguće kupiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije