Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.03.2014. u 12:00

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša, nema sreće s nacionalnim parkovima.

Mihael Zmajlović, ministar zaštite okoliša, nema sreće s nacionalnim parkovima. Tek što je sanirao niz afera koje je na Plitvicama proizvela bivša ravnateljica, dostiže ga nova sa slapova Krke. Prema pisanju Novog lista, Nacionalni park Krka raspisao je javni natječaj za izradu promotivnog DVD-a vrijedan 1,55 milijuna kuna, ali bez specifikacije. Kada je Zmajlovićev zamjenik upozoren da se za taj novac mogu snimiti i tri filma te da je natječaj manjkav, NP Krka je natječaj poništio uz obrazloženje da se “film ne može snimati jer je vodostaj Krke previsok”. A prag tolerancije je sve niži.

Novi najmlađi načelnik općine ima samo 23 godine

Ivan Krželj, novoizabrani načelnik općine Zadvarje, postao je u nedjelju pobjedom na izvanrednim izborima najmlađi načelnik u Hrvatskoj. Krželj ima 23 godine i preuzeo je primat od godinu dana starijeg Ivana Obradovića, načelnika Zažablja. Krželj je do vlasti došao svojom nezavisnom listom, a najavljuje da će, za razliku od prethodnika Branka Krnića (HDZ) kojem zamjera visoku plaću, raditi kao volonter. Bio bi i red jer Zadvarje ima samo 256 registriranih birača.

Vuljanić riskira mjesto na listi zbog Stiera i Picule

Nikola Vuljanić, zastupnik laburista u europarlamentu, kaže za Globus da je u najboljim odnosima s Piculom i Stierom. Hrabra izjava. Samo da zbog nje i on ne završi na nekom četvrtom i petom mjestu Lesarove liste.

Nastavljeno proljetno trošenje Milana Bandića

Milan Bandić, zagrebački gradonačelnik, nakon što je oglasio kupovinu novih automobila za 10 milijuna kuna, upustio se u daljnje proljetno trošenje. Globus je uvidom u plan javne nabave utvrdio da će samo za potrebe gradskih službenika biti potrošeno još 10 milijuna kuna. Za taj novac kupit će se novi namještaj, sobno bilje, tegle za cvijeće, stručna literatura, odjeća i sitnice poput igli za kravate. Nove odore dobit će matičari, službeni čuvari i domaćice, ali ne sve nego isključivo one koje poslužuju u Bandićevu kabinetu gdje će se novom opremom vrijednom 100 tisuća kuna obnoviti i čajna kuhinja. Sve nam je jasno osim zašto se to zove “čajna kuhinja”. 

>> Vladine čistačice dvostruko skuplje od privatnih 

>> Što se sve može raditi s lažnom diplomom

Komentara 1

Avatar Carrera
Carrera
13:22 27.03.2014.

kad kreće ona istaga USKOK-a oko Zmajlovićevog pogodovanja rodbini?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije