Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3096 DANA

Nataschina biografija o 3096 dana zatočeništva na jesen u prodaji

Natascha Kampusch
Reuters
22.06.2010.
u 12:01

Austrijanka Natascha Kampusch (22), autorica je autobiografske knjige "3096 dana", koja će izaći u jesen ove godine.

BEČ – Austrijanka Natascha Kampusch (22), autorica je autobiografske knjige "3096 dana", koja će izaći u jesen ove godine. Riječ je o opisu više od osam godina zatočeništva provedenih u podrumu svog otmičara Wolfganga Priklopila (44), koji se je bacio pod vlak nakon što je Natascha u kolovozu 2006. godine uspjela pobjeći i tako se spasiti.

Austrijska javnost s nestrpljenjem očekuje izlazak Nataschine autobiografije, koja će izaći na 220 stranica i stajati 20,60 eura.

Priklopil je Nataschu oteo 1998. godine kao 10-godišnju djevojčicu na putu do škole.

Danas Natascha živi u Beču, uzgaja biljke, mnogo čita i fotografira.

Njemački Constantin Film počinje 2011. snimanje filma o Nataschi Kampusch te najavljuje kako će se 2012. film naći i u kinima.

Austrijski mediji pišu kako je Natascha za snimanje dokumentarca o 3096 dana zatočeništva navodno dobila oko dva milijuna eura.

Komentara 1

MM
Mladen Miletić
12:38 22.06.2010.

Milion je več dobila za eksluzivne intervijue naravno EURA sada če biti najvjerovatnije nešto manje za knigu, no kako je raja bolesna i to se da pozlatiti.. Kod nas možeš napisati što god želiš nema teorije da te se čita,, Balkan drugačije diše ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije