Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ukrajina
Povratak na članak

Nastoje održati klimavo primirje na istoku Europe

Plan predviđa razmjenu zarobljenika, viši separatistički vođa izjavio je da pobunjenici očekuju razmjene u srijedu. "Primirje će se nastojati održati iako je još uvijek na klimavim nogama", rekao je prestavnik Švicarske Thomas Greminger i trenutačni predsjednik OESS-a

Komentari 4

Avatar viki_nuland
viki_nuland
13:54 08.09.2014.

Normalno da je na klimavim nogama kada privatnim vojnim postrojbama kojim naredjuju oligarsi a ne drzavno rukovodstvo ne odgovara primirje, njihov posao je rat, a kada je primirje oni su nezaposleni.

VL
MR
mrkvan
19:26 08.09.2014.

Ukrajincima je dosta rata i međusobnog ubijanja, no gazde se na to ne osvrću i pojačavaju sankcije, jer njima treba sukob kako bi Europu udaljili od Rusije te prodali što više oružja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.