Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORENO PISMO
Povratak na članak

Nastavnici traže od Fuchsa da ih zaštiti od protivnika mjera u školama

“Tražimo da najoštrije reagirate i poduzmete sve korake da se ovakve stvari ne bi više događale. Prije svega tražimo da se izgrednici iz Krapinskih Toplica najoštrije kazne kako do ovoga ne bi dolazilo u budućnosti”, zatražile su nastavničke grupe u otvorenom pismu upućenom ministru Fuchsu.

Komentari 6

BI
bikica7
12:50 12.09.2021.

Učitelj sam u mirovini i stidim se svih tzv.nastavnika koji su podlegli fašističko-globalističkoj propagandi. Svoj ugled prodajete za judine škude.

VL
DU
Deleted user
12:29 12.09.2021.

nikakvog nasilja tamo nije bilo. Ravnatelj je danima branio jednom djetetu da pohađa nastavu zato što nije prekrilo svoje lice, a ta spremačica, koju mediji danas predstavljaju kao heroinu i žrtvu, fizički je sprječavala dijete da uđe u školu. U Hrvatskoj je pohađanje osnovne škole obavezno, a ne postoji zakon koji zahtijeva od učenika da na nastavi prekrivaju svoja lica. Da pravna država funkcionira, HDZ-ovac i njegova spremačica bili bi pod istragom zbog kršenja zakona. No, budući da pravna država ne funkcionira, roditeljima ne preostaje ništa drugo nego doći i osobno pitati u čemu je problem, zašto njihovoj djeci nije dozvoljeno pohađati nastavu koja im je zajamčena Ustavom i zakonom.

VL
WE
weAreCro
13:59 12.09.2021.

Skupilo se par stranackih ucitelja pa predali pismo koje su dobili iz sjedista nazad ministru. Velika vecina ucitelja se srami toga sto pod prijetnjim gubitka posla moraju provoditi u skolama. Kad bi barem prosvjetni djelatnici ustali i rekli istinu o ucjenama sav bi normalan svijet stao uz njih.

VL
DU
Deleted user
13:10 12.09.2021.

Nekako ne vjerujem da su roditelji tamo upali kao neki razbojnici i još čitam da su sve učenike prestrašili, nastavnike pa čak i čistačicu koja je doživjela kao šok. Što su od učionice do učionice hodali i nered radili? Takoo bi bilo da su upali, gurali sve redom, rušili, galamili, bili zamaskirani i još k tome oružje nosili. Neki očito nemaju granice u informiranju javnosti. Da se ne mogu dogovoriti čak za obične maske koje neki učenici ne mogu nositi, da takve učenike razmjeste bliže malo otvorenog prozora ili nešto drugo već, nije mi jasno.

VL
SO
Sir Oliver
16:55 12.09.2021.

Ma odlicno brises komentare! Rekao sam da nitko nista trazio nije i to je bilo za brisanje?!

VL
DU
Deleted user
15:36 12.09.2021.

Profesori i osoblje, cijepite se, i sve riješeno!😏

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.