Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NACIONALNI STRUČNI SKUP
Povratak na članak

Nastavnici dobili uputu za skup: 'Do srijede naučite pljeskati'

Glasovac je u komentarima napisala kako je nekim nastavnicima prekipjelo zbog uputa da uvježbaju himnu i koreografiju te da su napuštali Cibonu.

Komentari 15

DU
Deleted user
21:56 25.04.2019.

A kaj se sabina ljuti, nekad su djeca morala na ulice gradova po nekoliko sati čekati druga tita i pljeskati koloni..... sada ministarka divjak prakticira slično....

VL
ST
stefj
22:30 25.04.2019.

Pa ne znam što je tu loše. Ako je to za učenike prvih nekoliko razreda škole, pristup kroz igru je kud i kamo bolji nego tjerati klince da bubaju besmislene datume i tko zna što drugo napamet... Malo mašte učiteljima ne bi škodilo, no ti uhljebi se ne daju, ovo im je očito ispod časti... A što reći o učiteljima, ima manji dio njih koji se stvarno trude, no dovoljan je jedan psihopata koji onda uništi djeci život. A svaka škola ima najmanje jednog ili dva takva i protiv njih se ništa ne može. Pristup većine učitelja je i dalje staromodan iz prošlog sustava, gdje se zapravo kažnjava svaka inovativnost, svako isticanje, drugi pristup i sl... Osim toga danas ima 100.000 učenika manje nego prije desetak godina, a preko 10.000 učitelja više i nikada lošije školstvo. ..

VL
HE
Herceg1212
07:37 26.04.2019.

Smijurija od reforme skolstva. Ministrica zaglupljivala i ucila nastavnike kako joj treba pljeskati...

VL
CR
CroZrakomlatNo1
23:04 25.04.2019.

Pljeskanje bi morali ucit u skolama. Ili samostalno ili u sklopu domovinske....

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
21:58 25.04.2019.

isfurana vijest

VL
DU
Deleted user
22:11 25.04.2019.

@ slobodane, u mom gradu bilo je drugačije.... nastavnica je brojala učenike na Savskoj cesti, tko nije bio prisutan dobivao je neopravdano.... to što ti nisi imao takvo iskustvo ne znači da toga nije bilo... nama se kao djeci jednostavno nije dalo hodati i čekati sat vremena, nije to bila nikakva ideologija.....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.