saslušani važni svjedoci
Povratak na članak

Nastavljeno suđenje Višnji i Zdravku Pevec: Žele dokazati da su odgovorni bili njihovi potčinjeni, a ne oni

Prema nedavno djelomično izmijenjenoj optužnici ŽDO ih tereti za počinjenje tri kaznena djela u kojima su, kako se tvrdi, vlastitu tvrtku oštetili za oko 3,9 milijuna kuna i državni proračun RH za oko 26,8 milijuna kuna...

Komentari 4

AC
actros
22:22 10.11.2014.

optuzeni ce biti oni koji su potpisivali,znaci direktori itd,tako ce biti i u slucaju bandic,optuzeni ce biti oni koji su potpisivali............sve ste to ucili na fakultetima ali sta ces lijepo je biti na poziciji iako su se morali potpisivati dokumenti kako je gazda trazio,kako ide ona poslovica,neznanje i gluposti, te ne stiti od kazne.......

VL
SC
sc0rpion
17:40 10.11.2014.

za koliko je Kerum oštetio državu i nikome ništa , ima još toga

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
17:48 10.11.2014.

Taj klan Peveca je reprezentativni primjer "poduzetnika" u Hrvatistanu.

VL
CV
cvijetak
15:51 10.11.2014.

Oni su dva anđela ,oni nisu ništa znali ,za sve su krivi podli suradnici . Oni su ko Adolf i Eva . Pusti brčiće ko Adolf i ne bojaj kosu .

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.