Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORNA MIROVINSKA REFORMA
Povratak na članak

Nastavljaju se neredi u Francuskoj: Tisuće prosvjednika na ulicama, vlada ne popušta od planova

Vlada je u utorak odbila novi zahtjev sindikata da suspendira i preispita mirovinsku reformu, koja će produljiti radni vijek za dvije godine, na 64 godine starosti, što je razljutilo sindikalne vođe

Komentari 9

CI
Covjek_i_vuk
20:52 28.03.2023.

Zavladao je glad jad u Francuskoj Engleskoj ,Grrckoj Espanji..Deseti paket sankcija rusiji... Policija tuce prosvjednike strasno tisuce razbijeni glava.Udaraju zene djevojke...Kakva je razlika izmedu demokratskog francuskog pendreka ili napr nedemokratske Gruzije znali netko objasnit..To je ta demokracija sto nam pricaju o njoj.

VL
OT
otrovnijezik
20:38 28.03.2023.

Francuzi imate iskustva kroz povijest što se radi s bahatim vođama. Vadite van giljotinu i stavite je u demokratski rad. Podrška francuskom narodu.

VL
Avatar buffalobill
buffalobill
07:39 29.03.2023.

Uvode što hoće, nameću što hoće. Ljudi protestiraju, a pogotovu oni koji rade 40 ili više godina težak posao, da odu od 60 god. u mirovinu, da imaju nešto od svog teškog rada, malo da uživaju. Ako žele i daljee u mirovini biti aktivni, to mogu kroz kako se u Njemačkoj veli Mini-Job, ali bez obaveza.

VL
DU
Deleted user
22:27 28.03.2023.

Mi se nismo bunili ni za odlazak sa 65,a neki bi radili i do smrti.Izgleda smo mi bolji radnici od Francuza.😊

VL
DU
Deleted user
20:54 28.03.2023.

Ruku na srce ne iznenađuje, ti Francuzi nikada nisu bili neki ljubitelji rada

VL
Avatar El Indio
El Indio
23:17 28.03.2023.

U Francuskoj su uvjek neki prosvjedi. Nista novo

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.