Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborni skup

Nastavljač bratstva i jednistva: Za Dačića je Užice još uvijek Titovo!

ivica dačić
Wiktor Dabkowski/DPA/PIXSELL
20.02.2014.
u 20:36

Dačić je rekao kako želi Srbiju voditi u EU "što znači da pravila EU dođu u Srbiju, a to znači prava radnika i radničke klase, jer to i danas postoji u zapadnoj Europi"

- Na biralištu se opredijelite prema političkoj ideji, a ne prema nacionalnosti i podržite koaliciju koju moja partija predvodi jer je ona nastavljač ideje bratstva i jedinstva svih naroda i narodnosti. To sam morao reći ovdje u Titovom Užicu - rekao je Ivica Dačić, predsjednik Socijalističke partije Srbije na predizbornom skupu koalicije koju predvodi njegova stranka u gardu u Srbiji koji se već dugo zove samo Užice.

- Drina mora uvijek spajati i to ne samo Srbe koji žive s obje njene strane već i Srbe i Muslimane, odnosno Bošnjake, jer smo svi ovdje jedno te isto - rekao je Dačić i zajamčio da će država "sačuvati mir, stabilnost i nacionalnu ravnopravnost". Dodao je kako je nakon svrgavanja Miloševića s vlasti "800.000 ljudi ostalo bez posla". 

Dačić je rekao kako želi Srbiju voditi u EU "što znači da pravila EU dođu u Srbiju, a to znači prava radnika i radničke klase, jer to i danas postoji u zapadnoj Europi". - Ne sramite se to reći - tamo je i nastao socijalizam i komunizam, a ne u Rusiji - poučio je i podsjetio je Dačić.

>>Srbiju u EU vode Slobin i Šešeljev đak

Komentara 20

Avatar doglavnik
doglavnik
08:22 21.02.2014.

druze dacicu to bratstvo i jedinstvo nas je i dovelo gde jesmo, a prestalo je kad su se pojavili lopovi koji su zapadne vrednosti umotali u nacionalizam... evo sad u srbiji i hrvatskoj imate 200 ,300 porodica koje drze sve a neke su i u medjunacionalnim porodicnim vezama dok beda lupa glavu sta su radili ustase i cetnici itd. i ako nezelimo da budemo isti vezuje nas neraskidiva nit primitivizma... posle rata sumo ostali bez svega , sad su nemci gazde i nama i vama a gazda daje svojim ljubimcima , hranu za ljubimce. ali nije to kraj jescemo mi gloginje ubrzo.taj tito je napravio zemlju da traje dok je on ziv i to je to , ja licno bi voleo da ga uzmete natrag u kumrovec ako je on uopste odatle i svako na svoju stranu i u buduce bez teskih reci i bratstva , nasa deca vec ni neznaju sta je sfrj i hrvatska , kraina itd. nek ostane tako , pozz

Avatar pretplatniik
pretplatniik
13:13 21.02.2014.

znači da pravila EU dođu u Srbiju, a to znači prava radnika i radničke klase, jer to i danas postoji u zapadnoj Europi?? E druže Dačiču prava radnika su ostala u socijalizmu.A za točnu informaciju građanima Srbije EU je neoliberalan kapitalizam.To nema veze sa pravom radnika i radničke klase.Radnici imaju prava samo bespogovorno slušati i šutjeti.U protivnom otkaz.

DP
Dule Pacov
10:51 21.02.2014.

kad smo 1389 ratovali s talibanima, iz bosne su stigle 4 chete i hrvatska je poslala 2 chetnicke formacije, ok, bitna je paznja a ne saka jada vojske, to pamtimo, ali i sve ostalo sto ste nam napravili kasnije, pamtimo... dobro je sto se patoloski mrzimo, jer je to jedini put postovanja neprijatelja i ostvarivanja ikakve saradnje... bar tako veli sun tsu u umecu ratovanja, ne ratuje se dusom i srcem, ratuje se glavom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije