Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽUTI PRSLUCI
Povratak na članak

Nastavlja se prosvjed protiv poskupljenja goriva

Doduše u dosta manjem broju

Komentari 7

MO
morejeslano
10:44 19.11.2018.

To nisu prosvjedi samo protiv poskupljenja goriva nego su prosvjedi protiv Makrona i njegove politike. Na medijima ima stotine filmova gdje masa uzvikuje "Dole Makron" samo naravno nasi globalistički mediji to ne spominju. Prema zadnjim sluzbenim anketama Makrona podržava samoo oko 25 % francuskog stanovništva.

VL
BF
bf2
16:21 19.11.2018.

heh,sirotinja,mi čekamo da cijena bude 15kn,onda možda bude neki fejsbuk prosvjed...kud ćeš van na ovu zimu...

VL
ZI
zimerman
07:06 19.11.2018.

Prvo prosvjede dižu ljevičari ispitanih mozgova koji brane majku zemlju i bore se protiv naftnih kompanija zabranjuju im crpljenje nafte , udaraju poreze naftnim kompanijama . Parole : prljava nafta ,zagađivači, majka zemlja ,borba za prirodu,oporezujte naftne kompanije oni ubijajuaju našu dijecu i truju sve nas, hoćemo čist zrak , Želimo zdrav život itd itd itd. Onda na vlast dodju ljvičari koji zabrane bušotine po Europi po Americi ,po oceanskim neovisnim vodama , a sve to u ime majke zemlje i čuvanja okoline . Zanranjuje se crpljenje nafte iz kamenja skrgica , takozvani fracking.One koje su slučajno ostali i koje još uvijek funkcioniraju ,njih proglase neprijateljima ljudskog bića i toliko ih oporezuju da nafta koju proizvede postane toliko skupa da se nikom ne isplati .Niti se isplati proizvođaču niti kupcu.................. E onda dolazi Saudijska Arabija sa svojim cijenama pošto nemaju konkurencije postavljaju cijene kakve hoće. Sad se vraćamo u krug .....ta ista Saudijska Arabija je platila Europske i Američke ljevicarske političare da se bore za zaštitu majke zemlje. ,

VL
AA
aabbcc
16:45 20.11.2018.

Pa ako dobra stvar i znaci da narod jos nije gladan jer nisu prosvjedi na porez na brasno, ulje, mlijeko, secer, … Siti pa mogu prosvjedovati radi goriva ..

VL
PA
paleontolog
22:59 18.11.2018.

Joj pa sta bi vi da zivite tu s HDZ-om? Ovi nam kozu gule na zivo!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.