Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽE SE ODGOVORI

Nastavlja se potraga za tijelom Danke (2): Danas će biti ispitani roditelji jednog od osumnjičenih

Zaječar: Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo  dovedeni u Tužiteljstvo
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/26
16.04.2024.
u 09:01

Djevojčica je nestala u utorak 26. ožujka, a istraga je pokazala da je bila ubijena.

U Srbiji još uvijek traje potraga za tijelom ubijene dvogodišnjakinje Danke Ilić. Iako policija pretražuje Banjsko Polje, u ovom trenutku nema nikakvog napretka, a dvojica osumnjičenih za ubojstvo djevojčice odbijaju otkriti gdje je.

Majka jednog od osumnjičenih, Svetlana Dragijević stigla je u Više javno tužilaštvo u Zaječaru gdje će biti saslušana. Njezin suprug, za kojeg se vjeruje da je pomogao njihovu sinu da se riješi tijela dvogodišnjakinje, isto će tako biti ispitan, javlja Blic.

Djevojčica je, podsjećamo, nestala u utorak 26. ožujka, a istraga je pokazala da je bila ubijena. Vjeruje se kako su Srđan Janković i Dejan Dragijević pregazili curicu te je potom ubili. Otac i brat D. Dragojevića uhićeni su pod sumnjom da su pomogli u zločinu. Brat je preminuo u zatvoru dok je ocu određen pritvor.

GALERIJA Privedena dvojica muškaraca osumnjičena za ubojstvo dvogodišnje Danke

Zaječar: Muškarci osumnjičeni za Dankino ubojstvo  dovedeni u Tužiteljstvo
1/26
Ključne riječi

Komentara 2

VI
virinvanizaćoška
10:07 16.04.2024.

Na istoku ništa novo...Šta ima u Italiji?

Avatar Aurel
Aurel
10:42 16.04.2024.

čemu ovakvo "junačenje" pri privođenju osumnjičenih? zbog čega je potrebno da se čovjek vezan lisicama, sa 10 naoružanih 'cajaca oko njega, vodi u ovakvom neljudskom položaju??? radi se o čistom iživljavanju i ličenju komplekasa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije