Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šibenik

Nastavlja se ponovljeno suđenje Tomislavu Horvatinčiću

Tomislav Horvatinčić na sprovodu Nenada Teklića
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
24.02.2015.
u 08:12

Upravo na pretpostavci da je u vrijeme nesreće Horvatinčić imao napad sinkope, njegovi odvjetnici temelje obranu

Na Županijskom sudu u Šibeniku trebalo bi se nastaviti ponovljeno suđenje Tomislavu Horvatinčiću, optuženom da je prije tri godine skrivio pomorsku nesreću u blizini Primoštena u kojoj je poginulo talijanski nautičari Francesco Salpietra i Marinella Patella, piše HRT.

Suđenje se ponavlja zbog izmjene Zakona o kaznenom postupku. Na ročištu 19. prosinca iskaz su dale medicinske vještakinje, radiologinja dr. Kristin Potočki i neurologinja dr.Vesna Šerić. Nisu mogle potvrditi niti opovrgnuti mogućnost da je u trenutku nesreće Horvatinčić imao napad sinkope.

Upravo na pretpostavci da je u vrijeme nesreće Horvatinčić imao napad sinkope, njegovi odvjetnici temelje obranu.

>> Na inauguraciji 
su bili i gosti koje 
je predložio HDZ i zaslužni u kampanji

Komentara 17

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
10:43 24.02.2015.

Za kormilom nije bilo nikoga. Brod je vozio automatski pilot. Horvatinčić nije prijavio liječnicima nikakve napade, već uredno ima vozačku i za auto i za brod kao zdrava osoba. Nisu mu to prve žrtve, već je ranije ubio. Prvo jee nazvao svog odvjetnika a tek kasnije policiju. Nije pružio pomoć žrtvama. Srcem i novcem je uz HDZ i Kolindu, počasni je građanin pozvan svjedočiti ulasku u dužnost hrvatske predsjednice. Dio je policijsko-obavještajnih krugova iz bivše Jugoslavije koji su danas u HDZ-u. Radio u policiji i za policiju bivše Jugoslavije. U nesreći je pokazao grubi nemar i nesnalaženje, možda i zbog poodmaklih godina i same nesreće. ali kako se uvijek izvlačio uz podršku krugova iz kojih je potekao, ne sumnjam da će iz ovog procesa izaći kao slobodan čovjek. Mrtvi i tako nisu važni u našim prilikama.

Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
09:08 24.02.2015.

...bez stida i srama...

HR
Hrabraja
08:58 24.02.2015.

Tomo se moli samo da sudenje razvuce do pobjede HDZa i sve je rijeseno. Ali nece ici

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije