Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komunistički zločini

Nastavlja se istraga protiv Josipa Boljkovca

'05.01.2012., Zagreb - Bozicnom domjenku Srpskog narodnog vijeca u Hrvatskom novinarskom domu prisustvovali su visoki drzavni duznosnici, predsjednik RH, predsjednik Hrvatskog Sabora, premijer RH, min
'Robert Anic/PIXSELL'
27.01.2012.
u 17:20

Pitali su me o prošlosti – kaže Boljkovac. Istragu i pritvor protiv njega ukinuo je Ustavni sud jer je u ovom slučaju bio primijenjen stari, a ne novi ZKP, što je sada promijenjeno.

Josip Boljkovac u petak je ispitan u tužiteljstvu kao osumnjičeni za zločine počinjene u svibnju 1945. godine na području Duge Rese. Istragu i pritvor protiv njega ukinuo je Ustavni sud jer je u ovom slučaju bio primijenjen stari, a ne novi ZKP, što je sada promijenjeno.

– Pitali su me o prošlosti – kaže Boljkovac.

Komentara 57

OB
-obrisani-
17:52 27.01.2012.

VL kao i obicno LAZE. Tko je to ispitivao Boljkovca? Zalosnije drzave i jadnijeg naroda na ovom svitu ne postoji. Danasnja Hrvatska nije nista drugo negoli Srpska kolonija,od izvrsne vlasti,preko medija do velike vecine naroda. Susaju Srpsku muziku,gledaju Srpske filmove,Snimaju i prikazuju SKY i Tita,Obnavljaju Zlocinacke spomenike,,,sve su to SIME DUBAJICI....

SI
Silverlight
17:53 27.01.2012.

Kad bi barem mogao da završi svoj mizerni život krvnika u zatvoru.

ĐU
Đuka
21:04 27.01.2012.

S obzirom da su osuđeni svi za slučajeve u Domovinskom ratu, nadam se da je došlo vrijeme i za 2 s. rat

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije