Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE SANADERU
Povratak na članak

Ježić donio papire po kojima je dečku Sanaderove kćeri platio 400.000 eura

Iz te dokumentacije proizlazi da je Dioki Holding 2009. na račun tvrtke Andreja Dojkića, tadašnjeg dečka Petre Sanader, uplatio dva puta po 200.000 dolara

Komentari 23

Avatar comandante
comandante
12:13 10.05.2019.

zašto je ovaj i tipovi poput ovoga, Bandići, Canjuge, Vidoševići... na slobodi??? Zašto???

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
10:36 10.05.2019.

Svi vjerodomoljubni dužnosnici su manji ili veći "sanaderi", ovisno o njihovim mogućnostima-prilikama. Upravljačka prava INA-e se ne mogu iznova prodavati, ali postoji i mali milon drugih pravica na prodaju. Plakat će naša bezrepa dvonožna tegleća marva za "tamnicom naroda", ali ove neće nikada više biti. Istina naša neovisna, demokratska, prosperitetna država je Hrvatskim Bogom i herojskim bojem zaslužnim vjerodomoljubima dana i ovi je koriste na sve moguće načine, a da se pri tome i uspijevau udarati po svojim vjerodomolubnim prsima, jače nego naši srodnici primati.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:00 10.05.2019.

očekujemo hitno očitovanje roberta kopala ,patera tolja,davora ivankovića,jelene lovrić,ive puljić šego ,vlade košića,hvidre... koji će reći da je taj novac dat kako bi se petra i bruna borile protiv ,,masona,, srba,, ,,komunjara,, i ,,mrzitelja svega hrvatskoga,,.

VL
Avatar neidemdalje
neidemdalje
12:59 10.05.2019.

hoće li biti ispitan nesuđeni zet ... sumnjam...

VL
Avatar Melankolija
Melankolija
12:03 10.05.2019.

E moj Ivo, pa ti ocito bio zaboravio da si bio premijer,......i pukovnik?

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:22 10.05.2019.

Glumac je imao firmu za savjetovanje u naftnom businessu haha. Kao i Karamarkova zena.

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
13:29 10.05.2019.

uzeli obojica a ježić najviše. mlate milionima eura kao mi sa sto kuna.ja vjerujem u naš sud.

VL
LI
liliZG
16:14 10.05.2019.

glumac odglumio direktora firme.

VL
SO
Somelier
16:03 10.05.2019.

"Sanaderu se nisu postavljala suvišna i dodatna pitanja. On mi je dao zadatak i ja sam ga obavio. " Nisam razumio koji zadatak je obavio jer 5 milijuna nisu uplaćena na konto suda.

VL
IK
Ivan_Kovac
10:45 13.05.2019.

Evo kao funkcioniraju "sposobni" kadrovi i a mi ostali smo nesposobni i jalni škrci kojima je teško odvojiti koju plaću za sreću zlatne mladeži.

VL
Avatar MK
MK
11:46 10.05.2019.

easymonitoring.ch ili moneyhose.ch - sve pise javno… Neka Tatjana Briski sprovela fuziju Dioki Holdinga i Xenoplast Shippinga da nakon 2x 30 dana Rusi nemogu traziti povrat novca od Xenoplasta… Stefan Hürlimann je sve objasnio kako su Rusima (za Lobiranje South-Stream) napravili ugovor na "Uslugu" a ne "Djelo/Rezultat" i tako njih ustvari zeznuli za 5 milijuna koje vise nisu morali vratiti… Zato Robert Jezic taj novac i dan danas smatra svojim novcem… DORH/USKOK iz njega izcjede da kaze da je to Sanaderov novac, pred Sudom Jezic onda govori da ga nemoze platiti jer ima Partnere u Firmi bez kojih to nemoze rijesiti (sto partneri rade Sanaderovim novcem) - da bi kasnije govorio kako je on placao racune decka Sanaderove kceri (znaci prizna svojim novcem a ne Sanaderovim)… Pa ko ovog lazljivca od glave do pete jos uzima za ozbiljno Osim DORH-a i USKOK-a kojima je upravo taj Jezic krunski svjedok da je Sanader uzeo 10 Mio mita - a sam taj svjedok svjedoci da mu nije dao nit onih 5 milijuna… Dokle ce DORH i USKOK skupa sa ovim Jezicem jos praviti Sud i cijelu javnost budalama?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.