Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MASOVNA POTRAGA

Nastavak potrage za Monikom: Vojska pronašla jastuk, poplun i tragove cipela otmičara

Monika Karimanović (12)
Foto: Privatni album
29.12.2019.
u 14:21

U ovom trenutku za njima traga više od 600 policajaca, lovaca kao i veliki broj dobrovoljaca, a u potragu se uključili i više od 100 pripadnika srpske vojska s psima tragačima.

Policijska akcija za višestrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem, poznatim i kao Malčanski berberin, koji je oteo 12-godišnju djevojčicu Moniku Karimanović traje već osmi dan za redom. Pronađen je veliki broj dokaza koji upućuje na to da silovatelj stalno mijenja svoju lokaciju, te sa sobom vodi djevojčicu.

U ovom trenutku za njima traga više od 600 policajaca, lovaca kao i veliki broj dobrovoljaca, a u potragu se uključili i više od 100 pripadnika srpske vojska s psima tragačima. 

Pronađeni su novi tragovi u okolici Knjaževaca. Vojnici, uključeni u potragu, otkrili su jastuk, poplun, kao i tragove od cipele. Policija pretpostavlja da je otmičar u blizini, prenosi srpski mediji. 

U blizini jedne od kuća u kojoj je utvrđeno da je boravio Jovanović pronađene su ženske crne gaćice i dječja majica za koje su sumnja da su kupljene za otetu djevojčicu i koje su ispale višestrukom silovatelju prilikom bijega. U blizini je pronađena i salama. Policija nema sumnje da stvari i hrana pripadaju njemu s obzirom da u selo, u kojem su pronađene stvari, žive tek stariji ljudi koji su potvrdili kako ništa toga ne pripada njima i kako toga nije bilo prije par dana, navodi Blic.

Jučer navečer otkriveno je kako su mještani sela oko Knjaževaca viđali Jovanovića cijelog ljeta, te se smatra kako je on cijelo to vrijeme proučavao teren za bijeg kad otme svoju žrtvu. 
 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:33 29.12.2019.

Ovo mora da je neki super intelektualac u odnosu na srbojansku policiju i vojsku.

IL
ilijan1a
14:56 29.12.2019.

Jbt. kojom taj brzinom bježi pa ga hvataju već pet dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije