Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obračun na Rivi

Nasrnula na djevojku jer ju je zalila kuhanim vinom?

Riva
Tino Jurić/Pixsell
25.12.2013.
u 15:21

Potom je djevojka koju je zalila na nju nasrnula rukama te je nesretna 20-godišnjakinja sa lakšim ozljedama završila na Hitnom kirurškom odjelu splitske bolnice s kojeg je ubrzo puštena na kućnu njegu.

Na Splitskoj rivi oko 2 sata iza ponoći dogodio se obračun dvije djevojke u kojem je jedna zadobila lakše ozljede, piše Dalmacija News.

Sve je počelo kada je 20-godišnja Splićanka u velikoj gužvi nenamjerno pićem, navodno kuhanim vinom, zalila drugu sugrađanku. Potom je djevojka koju je zalila na nju nasrnula rukama te je nesretna 20-godišnjakinja sa lakšim ozljedama završila na Hitnom kirurškom odjelu splitske bolnice s kojeg je ubrzo puštena na kućnu njegu.

Policija traga za napadačicom koja će vjerojatno dobiti prekršajnu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

>>Potukao se s bratom pa obojica otišla spavati

>>Sukob na A3: Posvadili se pa ga drvenim podloškom udario po glavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije