Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U VEČERNJIM SATIMA

Nasred Benkovca otvorila se rupa, mještani u šoku: 'Puna je vode, širi se smrad'

Grad Benkovac
Dusko Jaramaz/PIXSELL
04.09.2023.
u 23:19

Još nitko ne zna što se točno dogodilo, a mještani govore kako je u njoj voda te se iz nje širi smrad

Večeras je iz zasad nepoznatih razloga nasred Benkovca nastala ogromna rupa na ulici. Još nitko ne zna što se točno dogodilo, a mještani za 24sata govore kako je u njoj voda te se iz nje širi smrad.

- Nimalo me ne iznenađuje to što se grad urušava. Postoji još jedna zgrada koja je pred urušavanje i predstavlja opasnost za ljude. Grad je zapušten, ali zato imamo gradsku vlast koja plaća stol za vijećnicu 26 000 eura i dijeli gradska sredstva  okolo "svojima" - ispričala je čitateljica, navodeći kako je puka sreća što je grad u večernjim satima prazan pa nitko nije stradao.

- U Benkovcu se urušava sam grad, ali zato je gradonačelnik Bulić u par godina mandata obnovio sve ceste u svom selu te izgradio još nove. Možda da preselimo svi u njegovo selo, kad je tamo očito tako dobro krenulo? - zaključila je. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Sa zgrade MSU-a u Zagrebu otpadaju ploče i opasna je za prolaznike

Ključne riječi

Komentara 5

SX
sudbina x
08:16 05.09.2023.

Rupa ko rupa -svaka smrdi...

FR
FranjoTT
07:26 05.09.2023.

Benkovac je totalna rupetina od grada, jedino ga janjetina izvlaći, drugoga razloga za posjetu ne bih nikada imao.

BR
Brana
00:24 05.09.2023.

Grad u kojem je i Bog rekao doviđenja. Ostali popovi i lopovi...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije