Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liječnici donijeli Deklaraciju o cijepljenju
Povratak na članak

Nasrću na nas jer ne žele cijepiti djecu

Medicina nedvojbeno dokazuje da dobrobit daleko nadmašuje štetu od nuspojava i kontinuirano se radi na poboljšanju cjepiva

Komentari 9

RA
rajin
01:03 09.04.2017.

da, da. potpisite i odgovornost koju izbjegavate. gdje su nam jamstva za vase cjepivo. za svu djecu koju ubijete i ostetite svojim cjepivima odgovarat cete kazneno. pa da vidimo

VL
CE
centirion
07:49 09.04.2017.

Farmaceuti su moćnija industrija od vojne! Njima je prvenstveno važan samo profit i prodaja lijekova! Na tome se bogate! A humanost,pomoć i ostalo su priče za dijecu!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.