Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO U AMERICI
Povratak na članak

Nasmrt pretukli muškarca nakon što su vidjeli njegovu trudnu djevojku s modricom na oku

Skupina ljudi došla je u dom Ortizove trudne djevojke, inače uzgajivačice pasa, kako bi kupila štene. Žena se požaila da ima modricu na oku jer ju je dečko nekoliko dana ranije uradio.

Komentari 6

SI
sisavac
13:09 18.06.2021.

ček malo, kćer od 'djevojke' je bila u skupini koja je ubila čovjeka? kažete, tukli su obiteljskog nasilnika... jel imate kakvu pravomoćnu sudsku presudu da je ovaj nesretnik bio taj nasilnik? nemate. trudnica uzgaja pse, prodaje ih. baš je lijepo to, čuti da je netko nekog udario, pa ideš sa ekipom tog lika tražiti, hvatati, i na kraju ga rastaviš od života. ne znam čemu tolko američkih filmova nam puštate, oni ne mogu ni sendvič napraviti bez nasilja, tu bagru treba ignorirati, nama uvaljuju svoje komplekse, probleme. poštovanje ljudskih prava... to je ono što amerika drugima predbacuje. a vidi ti to, ta država ne može od linča zaštititi jadnog čovjeka.

VL
LI
liliZG
13:10 18.06.2021.

jesu to američko-mexički ro_mi?

VL
PP
Pucvala_Premium.
08:53 18.06.2021.

To su neki iz udruge tipa zenske studije ili slicno ,a tu ne pise da je recimo ona trudna s drugim , da ju je uhvatio kako smrce ili kako tuce drugo njihovo malo dijete , muskarci su po prirodi jaci ali zene su danas puno nasilnije od muskaraca

VL
ZA
zagabria5
19:13 18.06.2021.

Nasilnici tukli nasilnika još brutalnije nego on ženu. Toga ima samo u Americi

VL
MC
Mcro
20:10 18.06.2021.

Ispali su veća govna od njega, to se uzme rukica pa čekić po šaki

VL
AL
Alker
14:41 18.06.2021.

Po crtama lica I velicini celjusti se jasno da puno toga zakljuciti o ovoj "zeni"

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.