Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izbačen tekst
Povratak na članak

Naslovna stranica međunarodnog izdanja NYT na Tajlandu s prazninom

Tekst kojeg je napisao dopisnik Thomas Fuller, a koji je izbačen, bavio se tajlandskom vojnom vladom, stagnirajućom ekonomijom i analizom nasljeđivanja unutar obožavane monarhije

Komentari 2

PD
pl.domagoj
10:34 01.12.2015.

To ti se desi kad kao i kod nas prvo im daš jednu stranicu u novinama pa par listova u sredini novina ( Večernji list -Russia sponzorirano) pa uskoro pola novina pa počnu nametati svoje mišljenje u tvojoj zemlji i tako to krene ,tak se počinju rušati vlade u banana državama.

VL
KA
Kalenos
13:28 01.12.2015.

Pa i vas text je problematican sa gramatickog motrista. Nije NA Tajlandu nego je U Tajlandu. Pozdrav sa Hrvatske i sa Zagreba odakle veceras putujem na Italiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.