Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
poštenje u prometu

Naslonila se na tuđi auto pa ostavila poruku koja je postala hit. Evo zbog čega

parkiralište garaža
Pixabay/Ilustracija
27.10.2023.
u 14:40

Objava fotografije zaradila brojne lajkove

Kakvi ste na parkiralištu? Često kada smo u žurbi ne pazimo baš na druge, a parkirališta su često poligon za razne situacije. Zna tu puno biti i nervoze, tko će prije uhvatiti preostalo slobodno parkirališno mjesto... A ponekad je dovoljno i malo pristojnosti za puno ugodnije iskustvo za sve. 

Na Facebook stranici Dnevna doza prosječnog Dalmatinca prije nekoliko godina osvanula je fotografija ženske osobe koja je ostavila poruku na drugom automobilu da se svojim vozilom naslonila na njega. Ostavila je i broj mobitela. Objava je potom postala hit na internetu.   No, postoji i jedan detalj koji je primijetila jedna pratiteljica, a to je da je u nedostatku kemijske olovke ili nečega sličnog poruka napisana olovkom za oči. S obzirom na snalažljivost i poštenje, objava je zaradila brojne lajkove.

>>Ovaj članak izvorno je objavljen u studenom 2021.

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Dr Evil
Dr Evil
09:44 26.10.2022.

Obično se muški naslone na ženske

DU
Deleted user
19:25 30.10.2022.

Svaka cast!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije