Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIROVINSKA ŠTEDNJA
Povratak na članak

Nasljednici iz drugog mirovinskog stupa dobili 200 milijuna kn

Moguće je uzeti obiteljsku mirovinu iz prvog stupa i novac iz drugog, no iskustvo kaže da to ne mora biti povoljno za sve obitelji

Komentari 2

ML
Mlad75
22:56 05.02.2016.

Milanovićeva vlada je prije godinu dana iz drugog mirovinskog stupa uzele novce od djelatnika ministarstva odbrane, MUP-a i još nekih državnih službenika i time popunila proračunske rupe.....što je sa tim i kako tada nitko nije to tumačio kao uzimanje novaca iz privatnog djela tih djelatnika???

VL
MI
mijas1505
11:09 06.02.2016.

To je bila lijeva "Milanovičeva " vlada i tada njihova odluka nije bila protuzakonita jer ljevičari ne griješe. I nemojete to više dovoditi u pitanje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.