Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UHIĆEN

Našli mu oko 400 grama amfetamina vrijednih 80.000 kuna

amfetamini
Ivana Ivanović/PIXSELL
01.09.2013.
u 12:42

Nakon što je uhićen, pretragom stana kojeg koristi u Splitu policija je našla još 346,39 grama amfetamina, 3,6 grama kokaina te digitalnu vagu.

Muškarac (30) sumnjiči se za zlouporabu droge, priopćila je splitska policija. Kod njega su policajci prvo pronašli oko 57,5 grama amfetamina te nešto novca. Nakon što je uhićen, pretragom stana kojeg koristi u Splitu policija je našla još 346,39 grama amfetamina, 3,6 grama kokaina te digitalnu vagu. Vrijednost zaplijenjene droge procjenjuje se na oko 80.000 kuna, a 30-godišnjak će biti priveden sucu istrage Županijskog suda u Splitu.(ija)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije