Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR ULOV POLICIJE

Našli mu laboratorij i skoro 10 kilograma marihuane

Foto: MUP
1/5
02.01.2020.
u 13:03

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s PU karlovačkom, a 52- godišnjak je kazneno prijavljen te mu slijedi dovođenje pred suca istrage.

Muškarac (52) osumnjičen je za zloporabu droge. Kako je priopćila zagrebačka policija, pretragom jedne kuće na području Susedgrada kojom se 52-godišnjak koristio nađen je  improvizirani laboratorij s umjetno stvorenim uvjetima za uzgoj biljaka i zasađenih 84 komada stabljika konoplje, visine od oko 50 do 180 cm.

Osim toga, nađeno je i 9607 grama marihuane, pakirane u šest vreća. Sumnja se da je muškarac marihuanu uzgajao, sušio, usitnjavao i vagao, vjerojatno radi daljnje preprodaje.

Kriminalističko istraživanje provedeno je u suradnji s PU karlovačkom, a 52- godišnjak je kazneno prijavljen te mu slijedi dovođenje pred suca istrage.

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Večernje žutilo
Večernje žutilo
14:25 02.01.2020.

Evo, od danas je i u 11toj saveznoj državi SADa marihuana legalizirana (posjed do 30 g., iznad 21. godine). Procijenjuje se da će prihodi državnog proračuna biti veći za 60 milj. $. Hrvatska bi kao turistička zemlja isto tako trebala legalizirati marihuanu i prostituciju, spriječio bi se kriminal i popunio državni proračun...

ZO
Zooltan
14:02 02.01.2020.

sad je proračun deblji za vrijednost 10 kilograma marihuane

OB
ObrenM
14:18 02.01.2020.

To je uzgajao za sobno lijecenje,sto ce se i dokazati kada ga pomiluje gospodja predsjednica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije