Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pretraga doma

Našli mu 1,1 kilograma: Slovenac doselio kod Zadra i “pokrenuo biznis s marihuanom”

Marihuana
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
25.01.2024.
u 10:19

Policijski službenici Postaje pomorske i aerodromske policije Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 60-godišnjim državljaninom Slovenije zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Tijekom kriminalističkog istraživanja jučer, 24. siječnja na širem zadarskom području, na temelju naloga nadležnog suda provedena je pretraga doma i drugih prostorija koje koristi osumnjičenik, gdje su policijski službenici pronašli i oduzeli oko 1.134,9 grama sasušenog lišća marihuane, oko 144,6 grama pripravka masti marihuane te oko 134 grama pripravka ulja marihuane, sve pakirano u više različitih pakiranja.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, protiv 60-godišnjaka se podnosi kaznena prijava zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Također, policijskim postupanjem je utvrđeno kako 60-godišnjak u zakonom propisanom roku nije regulirao status svog boravka u RH.

POVEZANI ČLANCI:

Stoga je prekršajno sankcioniran zbog prekršaja iz Zakona o državljanima država članica Europskog gospodarskog prostora i članovima njihovih obitelji, istaknula je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

VIDEO U Splitu na ulici pronađeno mrtvo tijelo nepoznatog muškarca

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar barba_barba
barba_barba
15:01 25.01.2024.

EU-Janez pokrenija OPG u Piniji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije