Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRUKA OPREZNA
Povratak na članak

Nasip je puknuo ili zbog lošeg materijala ili zbog rahle podloge

Možda je u nasip ugrađen materijal s više pijeska i šljunka koji su više vodopropusni, a druga je mogućnost da je probijeno tlo

Komentari 10

Avatar emigrant
emigrant
20:59 20.05.2014.

Čuj njih: tisućgodišnje vode. Ma tisućgodišnji lopovi i prevaranti.

VL
BU
bubimir55
21:36 20.05.2014.

Imam dojam da se Predsjedniku Vlade dopalo bahuljanje amfibijom a sve ostalo prepušteno pukom slučaju. Gotovo bi bilo smiješno da nije tragično.

VL
JI
jilo222
21:54 20.05.2014.

može se Šarčević sada pozivati i na milenijske vode. radije neka kaže koliko novaca je dobio od jet-seta za šutnju o ugrađenom materijalu, i kako je te novce podijelio sa Kuterovcem, kojem financira šta god treba i daje mu auto od vodoprivrede na korištenje, a radnicima već mjesecima nema za plaće. naravno sve to zna i štiti ih naš "vrli" župan Galić koji je sad kao šokiran onime što se zbilo. strpajte ih u zatvor!!!!!!!!!!!!!!!!!

VL
LO
lopti28
22:13 20.05.2014.

Slučajno je puklo kao i u Bijeljinji taman kad je trebao biti poplavljen Šabac :D Vi novinari nemate muda.

VL
Avatar Perkovic Paraga
Perkovic Paraga
22:15 20.05.2014.

Uhljebljavanje po partijskoj knjizici , umjesto po strucnosti , ovdje je za mene glavni krivac . Hrvatske vode imaju gomilu nesposobnih , uhljebljenih drugova kao i sva ostala poduzeca u Hrvatskoj . To treba istraziti i siguran sam da ce se pronaci krivac . Ovaj nasip od prije cetiri godine nije gradjen za ovakve velike poplave , ovo je za nekog bilo nepredvidljivo a nije bilo ni dovoljno materijala da se nasip pojaca . Zakazali su "strucnjaci ".

VL
Avatar hrvatsko_kraljevstvo.
hrvatsko_kraljevstvo.
20:55 20.05.2014.

Predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku jako se zamjera što je u najgorim momentima katastrofalne poplave u BiH, otišao kod Vučića u Srbiju koji, ako je suditi po njegovom zadnjem javnom nastupu, ima slične planove s "preusmjeravanjem vodene bujice". Naime, na sjednici izvanredne situacije, Vučić se obratio zapovjedniku srpske vojske Ljubiši Dikoviću riječima: "To će značiti Divkoviću da primjenjujemo ratne mjere, da vodu puštamo na jednu drugu stranu, a o tome ćemo kasnije nasamo razgovarati... Divkoviću jesmo li se razumjeli? Šabac moramo braniti svim sredstvima! Zadatak cijele države je obrana Šapca pod svaku cijenu. Šabac je, dakle, najbranjeniji grad u Srbiji zbog kojeg je, ako je vjerovati tvrdnjama iz BiH, minirana brana i žrtvovana Bijeljina. Vučić sada najavljuje kako će ga braniti "svim sredstvima, pa i puštanjem vode na drugu stranu".

VL
Avatar bosanac1951
bosanac1951
22:09 20.05.2014.

Nasip je puknuo zbog loše izabranog izvođača radova...Nisu znali svoj posao odraditi kako treba...Kasno je sada....

VL
KA
kasuv
21:59 20.05.2014.

otiđite uz savu od toplane prema mostu kod ivanje reke pa vidit stanje između korita i nasipa i ocijenite dali tumože teći voda uz silni gustiš i raslinje te velika drva. to moralo stalno kositi da se dogodi toliko raslinje p

VL
KA
kafka
21:19 22.05.2014.

"mještani Račinovca koji tvrde kako se pijesak iz nasipa tri dana odvozio na deponij u Drenovce". ? ? ? ? . . . . . . . . . . . . . . . Što to znači?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.