Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilje u obitelji

Nasilnik premlatio suprugu pred dvoje malodobne djece

nasilje
VL arhiva
30.12.2009.
u 12:22

Nasilni suprug pred djecom je istukao suprugu i slomio joj rebro. Priveden je prekršajnom sucu koji mu je odredio mjeru zadržavanja u zatvoru od 14 dana.

ZADAR - Prekršajnom sucu u Zadru jučer je uz optužni prijedlog zbog nasilničkog ponašanja u obitelji priveden 40-godišnjak sa zadarskog područja koji je zbog svog nedjela završio 14 dana iza rešetaka.

Njega se sumnjiči da je u ponedjeljak fizički napao svoju 33-godišnju suprugu pred dvoje malodobne djece. Zadao joj je više udaraca po tijelu zbog čega je žena zadobila teško ozlijeđena. Neslužbeno doznajemo da joj je slomljeno rebro.

Policija će po dovršetku kriminalističkog istraživanja osim optužnog prijedloga protiv nasilnika podnijeti i kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje da je počinio kaznena djela nasilničkog ponašanja u obitelji i teške tjelesne ozljede.

 

Ključne riječi

Komentara 2

RI
rina
13:20 30.12.2009.

Takve nasilnicke svinje nebi trebalo nikad pustit van.Kaze se jedan udarac,dozivotni udarci.

HR
Hrchak
12:34 30.12.2009.

Zaštiti žene i teško kazniti ovo smeće koje se iživljava na supruzi koja mu je rodila djecu, smrad! I onda se svi čude da su klinci nasilni.. to vide od tate..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije