Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASILNIK

Privodili ga zbog nasilja u obitelji, a on udario policajca šakom u glavu

policajac
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
25.07.2017.
u 16:16

Policajca je napao u policijskom vozilu!

Muškarac (41) optužen je zbog napada na službenu osobu, a optužnicu je protiv njega podiglo Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu. Policajca je napao 16. lipnja u Murskom Središću i to u policijskom vozilu.

Naime, policija je u kući 41-godišnjaka intervenirala zbog obiteljskog nasilja, nakon čega su ga odlučili privesti na policiju. Posjeli su ga u vozilo, a on je to iskoristio da šakom u glavu udari policajca koji je sjedio pored njega!?

Policajac je bio lakše ozlijeđen, a na zahtjev tužiteljstva 41-godišnjaku je produžen istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Komentara 6

SM
Smečernji
17:07 25.07.2017.

Gluposti, dotični muškarac je samo koristio svoje Ustavom garantirano pravo da pokaže ženi i djeci tko je gazda u kući. Udareni policajac je privođenjem prekršio muškarčevo Ustavom zagarntirano pravo pa je ovaj bio šakama prisiljen braniti svoja Ustavna prava. Stoga zahtjevam odmah od policije privođenje žene koja je isprovocirala muškarca u svrhu njegova hapšenja i odvajanja od njegove djece, a Centar za socijalnu skrb da djecu odvoji od žene u svrhu njihove zaštite. A od Suda da naloži puštanje ovog borca za muška prava, mučenika i oca, na slobodu.

PV
prcko.vitamincic
18:43 25.07.2017.

čudno ova vrsta crne kronike najčešće u međimurju i podravini, baš čudno. .. što bi to moglo biti tristo mu manjina. .. ?

LE
lebar
22:24 25.07.2017.

hrvstska svakodnevnica...,ubojstva rodbinska,duznicka,kriminal i iscudavanje u zemlji pomahnitalih spodoba i ovaca koje samo jos trebaju da njima koji su to napravili upere cijevi u njih i onda je pravda zadovoljena

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije