Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE

Nasilnici do 30 dana u pritvoru, Međimurci protiv opasnih lokala

pergar
Vjeran Žganec Rogulja / PIXSELL
30.01.2011.
u 12:44

Pred Guruom održan je mirni prosvjed, zapaljene svijeće za preminulog Tomislava Pergara, a oglasile su se i udruge mladih iz Međimurja

Ne pamti se kad je neki događaj iz crne kronike izazvao toliko reakcija kao divljačko premlaćivanje 22-godišnjeg Tomislava Pergara u narodnjačkom klubu Guru u četvrtak u Čakovcu, od čega je preminuo.

Udruga mladih Malog Mihaljevca pozvala je mlade da ne izlaze na mjesta na kojima vlada nasilje, a roditelje da savjetuju djeci na koja mjesta mogu izlaziti. Mladež HSP-a Međimurske županije ističe da su u Čakovcu propale mnoge tvornice i obrti, ali su zato niknuli objekti sa sadržajem kakva se ne bi posramili Las Vegas ili Monte Carlo. Ispred Gurua koji tijekom vikenda nije radio u znak sućuti prema stradalom mladiću, skupina mladih, među kojima su bili i Pergarovi prijatelji, u mirnom je prosvjedu zapalila lampaše.

A trojica mladića (Matija Marčec, Bruno Hranić i Deni Pikl) osumnjičenih za nanošenje kobnih ozljeda ostaju u Zatvoru Varaždin, pritvor može potrajati do mjesec dana. Igor Pavlic, istražni sudac koji ih je ispitao u Varaždinu, donio je rješenje o provođenju istrage. Zahtjev za provođenjem istrage podnijelo je Državno odvjetništvo iz Čakovca. 

- Slijedi istraga, vještačenje, ispitivanje svjedoka... - kaže Pavlic.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar DucMan
DucMan
16:19 30.01.2011.

Tri čmara glume frajere. Ali frajeri sami rješavaju stvari a ne kao ove pizdice 3 na jednoga. Mogu oni biti i veliki i debeli i nabildani, mogu se slikati u nekim fight pozama kao na portalu međimurje... ali sve je to badava kad je srce kao čvarak, kad nema muda u gaćama.

Avatar stravaxx
stravaxx
08:13 31.01.2011.

tragedija i gotovo. no da su međimurci protiv takvih za njih modernih stvari fakat sumnjam. u međimurju je takva anarhija i bezvezarija da je to katastrofa. međimurci su totalno moralno i nacionalno vriti. samo lova je najbitnija.....

PI
prava istina
13:50 30.01.2011.

naravno da ne opravdavam postupak ove trojice premlačivanjem Tomislava Pergara i oni će odgovarati za prekomjernu upotrebu sile sa smrtnom posljedicom. No, ima tu jedan problem koji se nadalje ispušta a to je da je Tomislav došao u taj lokal vidno pijan i maltretirao je konobaricu. Taj detalj se ispušta da i tu nešto nije baš kako treba i kod pokojnog Tomislava. Da se pozvala policija i Tomislava odvelo na trežnjenje sada se vidi da bi bilo korisnije ali ovoj trojici je taman naišlo da ispucaju svoje flustracije. Općenito u voom lokalu kao i svim drugima ima nereda i tu ništa novog i vremena su loša jer će uskoro i zbog mnogo stvari biti nereda jer je život postao okrutan, odvratan i besmislen i mladi nam tulumare umjesto da rade ili da imaju perspektivniji život odaberu ovaj u alkoholu. Problem je u stanju države i ima tu puno okolnosti koje nisu dobro a nije samo rješenje u zatvaranju tog lokala jer takovih i sličnih ima na svakom koraku i u svakom lokalu se vlasnici bore za opstanak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije