Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREATORI NASILJA

Više od 30 godina u ovoj se zemlji sustavno radi na normalizaciji svega nenormalnoga

19.07.2023.
u 23:00

Primjer odgojiteljice koja vrijeđa djecu poraz je i zajednice i države i svih normi, no to ne treba čuditi u zemlji u kojoj je nasilni obrazac ponašanja općeprihvaćen u tolikoj mjeri da su ga preuzele i institucije, pa i one koje su tu da bi nas štitile

Komentara 7

Avatar Tombstone
Tombstone
00:00 20.07.2023.

Kao prvo prema batinama koje smo mi kao klinci to nije nasilje. Ne branim doticnu, treba je sankcionirati, ali to je najmanji problem u domeni normalno-nenormalno. Puno veci problem je da nas, a pogotovo djecu, pokusavaju uvjeriti da je homoseksualizam nesto posve prirodno I normalno, da nasi spolni organi nemaju veze s nasim spolom -rodom te da muskarci mogu roditi.

Avatar MrM
MrM
10:21 20.07.2023.

Lijevo liberalne stranke i liberalne politike od kvazi desne stranke su uzrok propadanja od Račanove vlade do danas. Politička korektnost, cenzura, apatija, pohlepa i korupcija se prodaju smotanim biraćima kao “to je za vaše dobro”. Lako je s glasanjem učiči u totalitarizam ali samo pucajući se izlazi iz diktature.

Avatar Cohen
Cohen
11:20 20.07.2023.

Sve je točno, a ova mi je najbolja :"Premijer se čudi oporbi koja ga kritizira i javno je optužuje da ga hoće "srušiti" s vlasti, iako svakoj oporbi ovog svijeta kritiziranje pa i legalno rušenje vlasti na izborima spada u – opis posla." I meni e zasmetalo kad sam prvi put pročitao. Dođe ti da se zapitaš kakvo ponašanje on očekuje od oporbe i kad to ne bi bilo politikantstvo, kako je nazvao ovo sada, nego normalna njihova politika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije