Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjekoslav Majetić

'Naši su roboti očistili pola milijuna mina u Hrvatskoj, a radimo s Rusima i Amerikancima'

16.01.2022.
u 15:09

Zagrepčanin Vjekoslav Majetić otac je prvog električnog automobila i prvih robota za razminiranje. Njegove inovacije svijet treba i zovu ga sa svih strana: bio je u Černobilu, Gorskom Karabahu, SAD-u, a Rusi su ga zvali nakon terorističkog napada u Beslanu.

Komentara 8

DU
Deleted user
16:16 16.01.2022.

Sva sreća da njima nisu dali pare koji nešto proizvode nego Lažibradi koji proizvodi maglu. Politika treba biti doljedna.

Avatar NasaPosla
NasaPosla
16:16 16.01.2022.

Bravo majstore,svaka čast.

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
16:19 16.01.2022.

Znanje pretočeno u praktična i korisna tehnička rješenja. Sve pohvale g. Majetiću i još puno sličnih ostvarenja ubuduće.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?