Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Anušić

Naši iseljenici najveći su potencijal za snažan razvoj Hrvatske

25.03.2023.
u 23:18

Osječko-baranjski župan Ivan Anušić nedavno je posjetio hrvatske iseljenike u Americi, a i tom se prigodom razgovaralo o potencijalnim ulaganjima u Slavoniju i Baranju

Komentara 4

SP
Spezzi
08:20 26.03.2023.

Bravo momak. Zato hdz iseljenike i tretira kao državne neprijatelje. Zašto im npr ne date glasačko pravo, nego kao stoka moraju mogrirati 1000 km dvaput za svake izbore. A kad to neki i naprave, glas im ne vrijedi. Zato vam je Pupi ko Cezar.

RO
romobil
05:52 26.03.2023.

Od vas političara netko ima koristi?

DU
Deleted user
16:46 26.03.2023.

U Americi nema vaznih i bogatih hrvata. Mnogi pricaju lovacke price o svojem uspjehu i bogatstvu. Doma salju slike svojih kuca - samo kaj to mnogo puta nisu slike njihovih kuca. Vecina hrvata radi poslove koje nikada nebi radili doma.. I naravno to nikada nebi priznali -od srama. Ima onih koji imaju neke male poslove , rade dan i noc i zarade pristojno ali ne bogatstvo. Za zivot pristojno. Morate znati da zdravstvo nije besplatno. Da su to isto radili doma imali bi vise. Ako bi se neki i htjeli vratiti doma - nemaju sa cime pokrenuti poslove. Za iseljenike Titanica i danas ostaje i dalje izreka - Amerika cemerika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije