Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dr. sc. Frane Staničić:
Povratak na članak

Naše društvo još nije zrelo za presudu o abortusu

Vjerski simboli dopušteni su čak i u javnim prostorima

Komentari 1

Avatar abakus
abakus
20:55 13.01.2016.

Pitanje pobačaja nije pitanje o tome kome ili kojoj skupini bi se koji odgovor svidio, već je pitanje imamo li ili nemamo kao društvo dovoljno savjesti i ljudskosti da priznamo da život čovjeka počinje začećem i da od tog trenutka pa nadalje mora biti zaštićen zakonom te da je svaki namjerni prekid života tog začetog ljudskog bića od strane druge osobe ubojstvo, bez obzira u kojem se trenutku njegova života dogodio. Nepovredivost ljudskog života NIJE i NE MOŽE biti stvar pregovora i odluke na bazi toga kome u društvu se što sviđa ili mu trenutno odgovara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.