Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nismo sami'

Švedska kraljica otvoreno progovorila o duhovima u njihovom dvorcu

Duhovi
Foto: Shutterstock
04.01.2017.
u 17:31

'Stvarno je uzbudljivo. No nisi prestrašen'

1600. godine na jednom od Stockholmskim otoka sagrađena je Drottingholmska palača. Uzdanica otoka Lovon i švedska kulturna baština zaštićena Unesco-om, rezidencija je švedske kraljevske obitelji, točnije kraljice Silvije i kralja Carla XVI Gustafa. Kralj i kraljica u braku su 40 godina što Silviju čini najdugovječnijom kraljicom te države. 

No ova 73-godišnja kraljica, piše The Guardian, u svojim odajama nema samo podanike i prijatelje od krvi i mesa već i od ektoplazme. Jer sudeći prema njenim izjavama, Drotingholmske zidine dom su 'prijateljskih duhova'.

- To su maleni prijatelji... duhovi. Svi su prijateljski nastrojeni ali nekada osjetiš kako nisi sasvim sam - pripovijeda kraljica u jednom od dokumentarnih filmova.

- Stvarno je uzbudljivo. No nisi prestrašen - tvrdi.

I kraljeva sestra Christina uvjerena je kako u svojoj rezidenciji nisu posve sami, dodajući kako bi bilo čudno da tako stara zdanja, koja su stoljećima bile kućom tolikih generacija, ostanu prazna.

- Energija je ono što ostaje - poručuje Christina.

>> Uznemirujuće: Pokazuje li ova snimka kako duša napušta tijelo djevojke?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije