Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
i to je eu
Povratak na članak

Naš pristup Uniji mora ratificirati čak šest belgijskih parlamenata

paukova mreža 
Nijedan od šest parlamenata nije manje važan, a još imaju i skupštine... Institucionalna struktura Belgije

Komentari 1

SA
Savjest
13:17 26.01.2013.

Da Bruxelles nije sada glavni grad EU - što je postao nakon što je general De Gaulle istjerao NATO iz Pariza - Belgija bi nalikovala Bosni i Hercegovini. Razlika je samo u tome što su u Bosni i Hercegovini uvjereni da bez ovakve strukture ne bi bili "ravnopravni ", a privredni razvoj ih ne zanima, dok se u Belgiji radi o čistom kapricu lokalnih struktura koje se bore oko upotrebe jezika i slično, a koje se takvim poslovima "krštavanja jarića" mogu baviti, jer im je privreda i životni standard osiguran.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.