Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE JE SNIMILA POLICIJA

Naručila ubojstvo: Neću se predomisliti; ubijte mog supruga!

Ubojstvo
screenshot
20.11.2009.
u 09:26

Dalia Dippolito nije znala da je ubojstvo naručila od policajca u civilu pa je isplakala rijeku krokodilskih suza kada su joj javili da joj je muž mrtav.

Dalia Dippolito iz floridskog Boynton Beacha uhićena je pod optužbom da je naručila ubojstvo svojega supruga Michaela, tek šest mjeseci nakon što se zavjetovala da će biti uz njega i u dobru i u zlu.

Dippolito je dala tri tisuće dolara plaćenom ubojici i ponudila mu još 1500 dolara za kupnju oružja. Nije znala da je novac predala u ruke policajcu na tajnom zadatku koji je primopredaju snimio skrivenom kamerom.

Lokalna policija nastavila je s prevarom kako bi zločinku stjerala u zamku. Postavili su videokameru pred njezinu kuću. Ucviljena udovica lila je krokodilske suze na policajčevu ramenu, a zatim je odvedena u policijsku postaju. Tamo su joj rekli da joj je suprug ipak živ i zdrav.

Tek udana 26-godišnjakinja uhićena je još u kolovozu, no tek su sada objavljene policijske snimke. Snimka prerušenog policajca prikazuje, crno na bijelo, koliko je dotična bila hladnokrvna i okrutna. Na njegovo pitanje je li sigurna da ga želi vidjeti mrtvog, Dalia je kazala:

- Ma, sigurna sam i pet tisuća posto, neću se predomisliti!

Iz zatvora je kasnije nazvala supruga, tražeći od njega pomoć. Pitala ga je kako može vjerovati tim strašnim optužbama, na što joj je Michale Dippolito odgovorio:

- Čuo sam te kada si govorila da me želiš vidjeti mrtvog.

Otkriveno je kako je Dalia već ranije pokušala ubiti svog supruga. Jednom mu je u ledeni čaj usula antifriz, a drugom prilikom pokušala mu je namjestiti optužbu za krijumčarenje droge. Nepoznato je zašto se ova žena uopće udala.

Ključne riječi

Komentara 3

DA
dafa
10:07 20.11.2009.

hahahaha...

KO
konkord
11:46 20.11.2009.

Ma bolesno! I još se pitamo otkud ratovi, potresi, i ostale pošasti. Pa zar nam treba crtati zašto Bog hoće da Zemlju očisti od nas? Znam nismo svi takvi kao ona, ali smo ipak pripadnici (ne)ljudske vrste kao i ona.

DU
Deleted user
12:24 20.11.2009.

Pa kako je nepoznato zašto se udala pa zbog novca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije