Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
brojanje potpisa
Povratak na članak

GI Narod odlučuje podnijela tužbu Ustavnom sudu, traže svoje promatrače

Jelen Teklić je rekla kako je Građanska inicijativa Narod odlučuje kontinuirano upozoravala kao sukladno preporukama Venecijanske komisije potpise treba brojati neovisno tijelo kao što je Državno izborno povjerenstvo (DIP), te da promatrači moraju biti prisutni

Komentari 2

DU
Deleted user
19:25 09.10.2018.

Ne može nitko suspendirati demokraciju. Referendum je hijerarhiski sami vrh demokracije. Iznad sabora vlade ili ustavnog suda. Bilo kakva manipulacija referendumom je najteže kazneno djelo za koje se ide na robiju.

VL
Avatar Festival menstruacije
Festival menstruacije
18:42 09.10.2018.

Sad čekamo reakciju one ljigave debele rumene svinje (neću reći koje) koja ima zadatak odraditi sabotažu referenduma u korist brata Milorada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.