Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problem potpisa
Povratak na članak

Narod odlučuje: Kako će građani imati povjerenja u ovako sumnjičavu Vladu?

Član Organizacijskog odbora inicijative Narod odlučuje Hrvoje Pende rekao je da Vladin prijedlog ne definira rokove za provedbu provjere

Komentari 45

SA
sani1
14:10 03.08.2018.

Besposleni pop...

VL
ZD
zdepar
17:30 03.08.2018.

s kime si takav si, tko može vjerovati onima koji se stalno na nešto žale

VL
Avatar Narod
Narod
13:37 03.08.2018.

Zeljka i Podolnjak bi sto brze preuzeli vlast, to je kao zlatna groznica.

VL
Avatar gordi
gordi
15:58 03.08.2018.

referendum o ukidanju lihvarskih kamata banaka,o provjeri lažnih branitelja,o ukidanju nepotrebnih opčina,županija i njihovih čelnika i načelnika,o otkazima uhljebljenih beskorisnih neradnika,lustracija...takav nam referendum treba

VL
Avatar Ronin
Ronin
19:50 03.08.2018.

"Mi vjerujemo u institucije, ali vrlo dobro znamo da se one često koriste u partikularne interese, a protiv hrvatskog naroda", naglasio je Pende"----Al ga ovaj uhsra. On vjeruje institucijama koje rade protiv hrvatskog naroda?? IQ amebe.

VL
UM
Umjereni
12:51 03.08.2018.

A mi bismo trebali imati povjerenja u vaše trotjedno skupljanje potpisa, izvan zakonom predviđenog roka? Pa meni je osobno za referendum o dizanju praga za dvojezičnost pokucao čovjek na vrata i tražio da potpišem. Još je imao nekoliko potpisnih lista u rukama pa ih je mijenja za svaki kućni broj da se ne bi vidjelo kako je potpisivano od kuće do kuće, a što je zakonom zabranjeno.

VL
DU
Deleted user
06:14 04.08.2018.

Djeco, drugovi iz velike koalicije, posteno ce prebrojati podpise.

VL
ST
stefj
13:22 03.08.2018.

Da, definitivno radi ovakvih stvari postoji opravdana sumnja u Hrvatske institucije. U pola godine nisu uspjeli izmisliti zašto se ne bi išlo na referendum, pa se odgađa brojanje potpisa... A i kada dođe pitanje u sabor, ako ikada dođe, bit će jako teško izbjeći sukob Pupovca i dijela HDZ-a, a Plenković računa da još nema dovoljno ruku da nadoknadi gubitak dijela svoje stranke (Pupovca se sigurno neće odreći)... Vjerojatno čeka da se raspadne SDP pa da pokupi pola saborskih ruku od tamo, ionako je jako blizak ideologiji te stranke, naročito na gospodarskim pitanjima...

VL
RI
rightside
13:06 03.08.2018.

a kako ce netko vjerovat plenkovicu kad je on svoj stav o npr istambulskoj isforsirao i nasilu to provodio,,samo zato jer je to "on osobno" obecao svom junkeru,,)))))) a sad ce sve i svasta napravit(a i drug zoka bi muu tu mogao pomoci) da se obezvrijede potpisi i volja naroda,,jednostavno, vise nema situacije gdje se plenkovic ponasa drugacije nego se ponasao veliki zoka u svoje vrijeme,,hocu reci, ocito je da se "saveti prihvataju"))))))

VL
LU
Lujo123
16:54 03.08.2018.

plenković je anemični dezerter, demagog, lopina, špijun i petokolonaš!!!

VL
DU
Deleted user
20:02 03.08.2018.

Da jesam, a nisam Predsjednik Vlade, u par šahovskih poteza riješio bih probleme (skoro sve u RH)! Probat ću biti jasan? Pri prvom sazivu Sabora u Ustav RH upisao bih da su plaće Saborskih zastupnika 2 minimalne plače, ali s time da je bruto minimalna plača i realnog i Javnog sektora "bruto" 9 tisuća kuna i kada se odbiju doprinosi iz bruta i neta, radnicima bi ostalo cca 7000KN! Čini se ludo? No, pogledajte! Danas Vam skoro sav Privatni sektor isplaćuje minimalac, a to je stvarno bijeda od 2500KN, no u kešu dodaju radniku do 6000 kuna! Normalno da su davanja za Državu mizerna ili nikakva! Tko ne može dati bruto plaču danas u 21. stoljeću ne treba se uopće motati tu po Hrvatskoj! Šteti nam psihičkom zdravlju! A plača Sabornika je 2 puta 9 tisuća, solidna za pola godine rada sabora? Hoće li veću, neka podignu minimalnu, dobit će duplo! Ovo sve pišem jer je "kriminal" toliko zasjeo u vlasti u Hrvatskoj Državi da je prerastao u Mafiju? Plaće su minimalne, doprinosi nedostatni za život Zemlje u EU!? I još samo jedna napomena: "Zabranio bi da više ikada netko takne Mirovinski fond" osim u ne daj Bože, slučaju rata"!? Vidite, stvari bi se za 1 godinu toliko popravile da bi mi bili Irska!?

VL
Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
21:16 03.08.2018.

Slijedeci korak je uplitanje i ponistavanje od strane suda kako se zvao da zvao. Od kada je Plenkovic preuzeo vlast ne vide se hrvatske zastave u njegovoj blizini. Obratite paznju na to.

VL
DU
Deleted user
14:00 03.08.2018.

Jadna je svaka Vlada koja se boji svoga naroda.

VL
Avatar Ada
Ada
16:36 03.08.2018.

Još jedna stvar oko koje se hadezeovci i esdepeovci savršeno slažu. Pitam se zašto... Da su te naše Vlade (prvo SDP-ova pa onda HDZ-ova) doista narodne Vlade, bilo bi im dovoljno i 100 000 potpisa da vide što narod misli.i. Nitko na svijetu nema tako očajne propise za pokretanje referenduma. Pravoj narodnoj Vladi već bi bio dovoljan broj volontera koji su skupljali potpise da shvate da te ljude nešto motivira dati svoje vrijeme i trud za opću stvar. Prava narodna Vlada...? Koja je bila zadnja takva? Ne sjećam se.

VL
DU
Deleted user
15:27 03.08.2018.

Bilo kakav pokušaj manipulacije po tom pitanju je kazneno djelo. Pokušaj onemogućavanja volje većine u demokraciji je zapravo pokušaj suspendiranja iste a to su vrlo opasne rabote. Volja hrvatskog naroda se jednostavno mora poštovati.

VL
LU
Lujo123
16:59 03.08.2018.

pokušaj (a u Rijeci i Samoboru i realizacija) suspendiranja Ustava je državni udar i nadležne institucije (predsjednica prva) su trebale energično reagirati, ali nisu kaj znači da su se solidarizirali sa kriminalcima, pa i oni snose svu odgovornost. Kad tad postaviti će se pitanje toleriranja državnog udara i suspenzije Ustava!!!

VL
RI
rightside
14:32 03.08.2018.

mislim da je vec svima jasno sta vlada hoce postici sa ovim zastrasivanjem oko brojanja glasova i oko odugovlacenja cjelog postupka,, zeli stvorit sliku da oni to nikad nece dopustit i da daljnji,buduci referendumi dok je ove vlade nece proci,,zasto? zato jer se spremaju u nasilno proguravanje zakona o porezu na nekretnine koji im je kao pokusaj vec jednom propao,i misle sad pokazast da ovaj put idu do kraja,,ali do kojeg kraja?? samo do kraja svojeg vladanja,,))

VL
FN
Fr@njo
13:09 03.08.2018.

ovo sto cini vlada i saborsak bratiija , osim MOsta , dokazuje kojiko je pod HITNO potrebno mjenjati izborni zakon..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.