Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DROGA U NOVOM NORMALNOM
Povratak na članak

Hrvatska luka postala dio uhodane rute za krijumčarenje droge: Narkomilje dila čak i u dječjim vrtićima

U Pločama je nedavno zaplijenjeno pola tone kokaina, no nitko nije uhićen. Narkokartelima je to neznatna šteta, kao kad im policija uhiti mule. Nove putove droge i nove očajnike koji će je prenositi uvijek lako nađu

Komentari 14

DU
Deleted user
06:57 25.04.2021.

U srijedu zapljena droge, u četvrtak plaćen dug veledrogerijama.

VL
ZC
ZD_com__
10:43 25.04.2021.

ja sam onaj tko ima Netflix i prati serije 'Narcos' i 'Pablo Escobar' ............. Cermak je bio jedan od onih koji su organizirali šverc droge, posebno kokaina preko Hrvatske. O tomu je svojevremeno svjedocio i izvjesni Mile Parac, iz okolicelice Zadra, koji je u videosnimci koju sam objavio prije nekoliko godina, vrlo detaljno opisao kako je osobno krijumcario 20 kilograma kokaina za Cermaka i tko je sve s Cermakom bio umiješan u tu kokainsku mafijašku mrežu. Snimka video izjave Mile Paraca o tomu kako je za Cermaka švercao kokain i danas je dostupna na internetu.

VL
Avatar southman
southman
09:41 25.04.2021.

Kad ce se početi hvatati Mule u policiji ?

VL
DU
Deleted user
07:14 25.04.2021.

Čuj driga trebalavići u BiH. Valjda u Međugorje gdje se djelila i slala u vjerske vrtiće širom Lijepe naše. Uvjek neko drugi kriv, nikad *rvati.

VL
DU
Deleted user
09:57 25.04.2021.

Onaj tko ima Netflix i prati serije 'Narcos' i 'Pablo Escobar' može vidjeti da je Hrvatska po neefikasnosti u rangu sa tadašnjom Kolumbijom, pa čak i gora jer se Kolumbija aktivno borila sa korupcijom i dilerima. Mi smo tragedija Europe. Nažalost narod je sam za to kriv, imamo točno ono što zaslužujemo. Nažalost to shvaća većina naroda i zato masovno bježe van jer znaju da mentalitet ne mogu promijeniti, pa im je jedina šansa staviti se u službu stranih, sposobnijih gospodara ako žele opstati. Stoljetna borba uzalud

VL
RO
roland
23:24 24.04.2021.

Hrvatski je puk naivan! Misli da se nešto napravi, ako se narkodilera smjesti u Lepoglavu na 6 , 8 ili 10 ili 15 godina. Ništa! Tu tek počinje posao, ali to malo tko razumije! Tko želi raditi tek će preko zatvorenika, složiti mozaik i odraditi posao! No zatvorskom čuvaru daš plaću od 10.000 kuna i šef mu ima 15.000 kuna i onda očekuješ da će oni raditi savjesno, marljivo i predano! Neće! Premalo su plaćeni, a posao ide dalju i dok je zatvorenik u Lepoglavi! Uopće je nebitno Ploče, vrtići, bla, bla...Posao se počinje raditi onog trenutka kad ti je kriminalac u zatvoru! Tada ako si strpljiv i imaš dobru ekipu u policiji možeš hapnuti pravu pošiljku!

VL
CO
Condorgrab
11:18 25.04.2021.

U HDZ-u smatraju da je to s druge strane velika prilika da se Rvacka prva u svijetu počne baviti narkoturizmom i narkoreligijama. U Pločama bi se gradili hoteli, crkve i crkveni vrtići gdje bi boravili narkobosovi i tamo imali svoje poslovne prostore.

VL
Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
10:52 25.04.2021.

Kada sam pročitao naslov u kojem se tvrdi da je hrvatska luka "POSTALA" uhodani dio rute za krijumčarenje droge- shvatio sam da je ovaj tekst u VL zakasnio 30 godina!..

VL
DU
Deleted user
09:18 25.04.2021.

kak baš u hrvatsku

VL
VI
vidum
19:22 26.04.2021.

Normalno da se dila i u vrtićima. Za pravi rezultat triba počet od malih nogu. A ne kao ja, prvi put na kompjuteru sa 55. Uvik pišem jednim prstom i triba mi 5 minuta za tri reda. A onaj me uvik opominje "USPORI MALO"!

VL
FM
fmica
09:23 25.04.2021.

ma to je naš kenedi prošlog ljeta dogovoril sa ramom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.