Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POŠALJITE GRATIS BOČICU NARE DRAGOJ OSOBI!

Nara vas nagrađuje za svoj 50. rođendan

28.06.2017.
u 12:14

Kampanja naziva NARASLI UZ NARU, oživljava popularnu maskotu djevojčice koju je davno ilustrirao Milan Blažeković

Legendarno piće Nara, danas slavi 50. rođendan. Nara se bez prekida proizvodi još od 1967. godine, a grupa Radenska, ponosni vlasnik Nare, odlučila je uz pomoć kreativne agencije Sonda, udahnuti nov život i vratiti zasluženi sjaj jednom od najdugovječnijih domaćih brendova na tržištu.

Za proslavu svoje prve velike obljetnice redizajnirano je pakiranje i predstavljena vrlo simpatična kreativna kampanja koja poziva korisnike da podijele svoje lijepe trenutke iz prošlosti te ukoliko žele, pošalju dragoj osobi s kojom su ih dijelili BESPLATNU BOČICU NARE, uz personaliziranu poruku i fotografiju.

Kampanja naziva NARASLI UZ NARU, oživljava popularnu maskotu djevojčice koju je davno ilustrirao Milan Blažeković, te prepoznatljivu melodiju, autorski rad Arsena Dedića koji je za ovu priliku osuvremenjen i odsviran od strane njegova sina Matije, a stihove je otpjevala unuka Lu Dedić.

Ukoliko i Vi želite dobiti priliku da obradujete prijatelja iz djetinjstva s Narom i zajedničkom fotografijom, posjetite www.naravnonara.hr

Požurite jer broj bočica je ograničen!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije