Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andro Krstulović Opara:

'Napustio nas je dobri duh naše bolnice, čuvali te anđeli na nebu'

Andro Krstulović Opara
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
13.08.2018.
u 08:30

Tih i nenametljiv, blage naravi, ali odlučan, radišan i odgovoran, doktor Jurić ostavio je trajan trag u splitskoj bolnici, kaže splitski gradonačelnik

Splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara izrazio je sućut obitelji, suradnicima i prijateljima dr. Ive Jurića koji je jučer preminuo na plaži u Splitu.

– Dobri duh naše bolnice, koji je desetljećima liječio naše najmlađe, a proteklih godina brinuo o kvaliteti zdravstvenog sustava našeg grada, jučer nas je napustio. Tih i nenametljiv, blage naravi, ali odlučan, radišan i odgovoran, doktor Jurić ostavio je trajan trag u splitskoj bolnici. Vjerujem kako ćemo ga se svi mi koji smo ga poznavali s blagošću sjećati. Obitelji, suradnicima i prijateljima profesora primarijusa Ive Jurića uime Grada Splita izražavam iskrenu sućut! Dragi Ivo, čuvali te anđeli na nebu, baš kao što si ti čitav svoj radni vijek brinuo o našim anđelima – stoji u poruci koju potpisuje gradonačelnik Andro Krstulović Opara, a koja je objavljena na službenoj Facebook stranici grada Splita.

Dr. Ivo Jurić bio je dječji kirurg, a od svibnja 2016. godine i ravnatelj splitskog KBC-a. Preminuo je jučer kasno popodne na gradskoj plaži Ovčice od srčanog udara.

Komentara 14

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
09:01 13.08.2018.

ja mislio Opara otisao... e novinari stvarno ste svinj.......

Avatar iibra
iibra
10:06 13.08.2018.

Gdje je nestalo 92 milijuna kuna za splitsku Hitnu?...šta radi ta policija, sud, uskok,....?????

JJ
jjurica
09:44 13.08.2018.

Dali je itko od urednika pregledao ovaj naslov? Inteligencija je težnja , nekima nedostižna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije