Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaštita životinja
Povratak na članak

Napuštenih je svaki dan sve više, ni volonteri im ne mogu pomoći

Najlakše je okrenuti glavu, jer kako se zamjeriti susjedu koji je imao kujicu sa štencima a sad ih više nema, ili mu je možda ostala samo kujica

Komentari 7

CH
CharlesBukowski
08:03 06.12.2017.

slazem se da treba psiholoska procjena za nekome dati psa u ruke.. a porez, cipiranje, registraciju, dokumente i ostale namete uredno placam drzavi za svog ljubimca..

VL
KE
kelab
05:27 06.12.2017.

Kucni ljubimci nisu za svakoga. Potrebna je 'psiholoska' ili koja vec evaluacija 'vlasnika'. Porez (godisnji) na kucne ljubimce, cipiranje, registracija...

VL
CR
crodux
21:25 05.12.2017.

eutanazija zakon!

VL
ZS
zspanco
00:34 06.12.2017.

Pa majku mu staru, kraljevina Jugoslavija je u svakom gradu i gradiću imala zaposlene šintare koji su rješavali pse lutalice. I nije bilo problema. Pa zar su službenici kralja Petra bili pametniji od naših? Po svemu sudeći jesu, a bilo je to prije više od 70 godina.Nas hrvate povijest baš ničemu ne može naučiti. Blesav narod i to ti je to.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.