Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teško ubojstvo

Tko je mladić hrvatskog podrijetla koji je u naletu bijesa nasmrt pretukao sina

Foto: Youtube screenshot/askanews
1/2
23.05.2019.
u 11:21

Mladić hrvatskog podrijetla rođen je u Firenci, a na društvenim je mrežama učestalo objavljivao slike oružja, droge i modnih kombinacija.

Pomahnitali 25-godišnji otac Aliza Hrustić nasmrt je premlatio sina. Kad je policija pronašla beživotno tijelo puno modrica djeteta starog samo dvije godine, Hrustić je rekao da je to učinio "u trenutku bijesa". Na glavi pretučenog sina vidjela se rana, a svuda je bilo tragova krvi. Roditelji su hitnu pomoć nazvali oko pet sati ujutro, ali bilo je prekasno.

Dječakova majka Silvija Zahirović (23) trenutačno čeka peto dijete. Već dvoje djece ovih roditelja povjereno je socijalnim službama, jedno živi u Hrvatskoj, pišu 24sata.

Hrustića se sada tereti zbog teškog i namjernog ubojstva, a krivnju je  priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri.

Foto: La Repubblica

Inače, mladić hrvatskog podrijetla rođen je u Firenci, a na društvenim je mrežama učestalo je objavljivao slike oružja, droge i modnih kombinacija.

– Ne znamo je li dijete plakalo, on je samo rekao da nije mogao spavati pa je uzeo hašiš. Ustao je zbog bolova i u napadu bijesa pretukao dvogodišnjaka – rekao je šef talijanske policije Lorenzo Bucossi.

Hrustićeva obitelj tvrdi da je on inače bio razdražljiv i nasilan tip te da već dvije godine ne razgovaraju s njim.

Ključne riječi

Komentara 25

DU
Deleted user
11:58 23.05.2019.

Ova novinarska, nazovi, "korektnost" je neizdrživa! U nekoliko navrata već izlaze članci o monstrumima iz Hrvatske koji ubijaju, siluju, pljačkaju... diljem Evrope i svijeta, pa kad umjesto inicijala na vidjelo dođe puno ime ili fotografija odmah je jasno da su gospoda uglavnom romskog porijekla. Možda bi se usput i taj detalj mogao spomenuti kao veoma bitan u cijeloj priči. Ako tako već napišu mediji u Italiji jer možda nisu upoznati, onda barem mi u svojim medijima napišimo činjenice. Ovaj se i rodio u Italiji. Valjda je onda talijanski državljanin?

Avatar Kaladin
Kaladin
13:09 23.05.2019.

Hrvat kao Pupovac

DU
Deleted user
11:19 23.05.2019.

Manjinskog je podrijetla, nazalost s hrvatskog podrucja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije