Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Upalilo je!

Napravili spačku lopovima: Pogledajte što su im ostavili u blagajni

Vlasnici restorana nasamarili provalnike
Foto: LiveLeak
14.02.2014.
u 21:00

Blagajnu s novcem vlasnici su tijekom noći premjestili na sigurno mjesto, a u blagajni su ostavili iznenađenje za provalnike

Nakon što su jedan nizozemski restoran opljačkali nekoliko puta, vlasnici su odlučili uzeti stvar u svoje ruke. Blagajnu s novcem tijekom noći premjestili su na sigurno mjesto, a u blagajni su ostavili poruku za provalnike na kojoj je pisalo "Jesmo vas". 

Sudeći prema snimci nadzorne kamere, poruka u blagajni zaista djeluje jer, nakon što su je vidjeli, pljačkaši su odmah pobjegli. Pogledajte video!

Komentara 4

GU
Gumba017
22:54 14.02.2014.

Ovo je lopov iz porezne uprave. Jedino oni navrate svako malo....

GO
goapsi
22:08 14.02.2014.

hahahahahha....pa kaze se glup ko lopov.....

FL
florenz769
15:49 16.02.2014.

Bar da nešto slično možemo "pripremiti" našoj vladi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije