Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lažirala trudnoću

Napravili joj carski rez pa otkrili da nije trudna!

trudnica,trudnoca
Foto: YouTube Screenshot
19.12.2013.
u 07:03

Pacijentica je bila toliko uvjerena u trudnoću da je lažirala testove jer je smatrala kako su rezultati da nije trudna krivi.

Brazilski liječnici otkrili su nakon obavljenog carskog reza da 37-godišnja pacijentica uopće nije trudna! Žena iz Sao Paula sama je došla u bolnicu u kojoj je rekla da je u 41. tjednu trudnoće i kako ima velike bolove.

Liječnici su povjerovali u njezinu priču jer je imala velik trbuh i mučninu, piše The Huffington Post. Problem je nastao kada su shvatili da ne čuju djetetove otkucaje srca zbog čega su, čini se bez provjere ultrazvukom, napravili hitni carski rez. I tada je uslijedio šok – žena uopće nije bila trudna.

Poslije je objašnjeno da je pacijentica bila toliko uvjerena kako nosi dijete da je lažirala testove trudnoće jer je smatrala kako su rezultati da nije trudna krivi.

>> Okamenjeni fetus star 40 godina pronašli u tijelu 82-godišnjakinje

Komentara 2

Avatar messerschmidt
messerschmidt
08:17 19.12.2013.

I još kažu da se samo u nas kupuju diplome.

NA
najpametniji
07:45 19.12.2013.

vjerovatno je progutala loptu.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije