Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognoza vremena
Povratak na članak

Napokon smo dočekali: Evo kakvo proljeće nam stiže

Tijekom ožujka se očekuje i mogućnost poplava zbog topljenja snijega u Alpama uslijed visokih temperatura

Komentari 3

EU
eurobanana
11:53 26.02.2017.

Romici su najbolji ``Meterolozi``..i svaki put ISTINA....= poslije kise dolazi sunce i zatoplit ce....poslije sunca dolazi kisa i zahladjenje.....hahahahaaha i evo Vam dugorocna prognoza ali istinita ^^

VL
OL
olrajt
13:30 26.02.2017.

...čak i u vremenskim prilikama vidite senzaciju,najavljujete senzacionalne vremenske prilike,pale se alarmi i izdaju priopčenja i upozorenja -jadnici!

VL
SD
sdpesticid
12:56 26.02.2017.

treba fakultet završiti kako bi mogao javno izjaviti da poslije naoblačenja dolazi do razvedravanja i da će nakon zime doći do zatopljenja. ako ne padne kiša biti će suho itd.. nevjerojatni su s prognozama, nevjerojatni.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.