Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
historiografski hit

'Napisao sam knjigu o Udbi i navodnom atentatu na Tita. Reći ću vam kako je operirala ta zloglasna služba'

04.06.2022.
u 19:33

Povjesničar Josip Mihaljević istražio je u svojoj novoj knjizi navodni atentat na Tita i razobličio metode nekad moćne službe

Komentara 13

Avatar Helena13
Helena13
20:29 04.06.2022.

Trebamo više ovakvih povjesničara !

LJ
ljudemisi
20:59 04.06.2022.

Naš je problem što još danas se ne smije ni spomenuti ime UDBE kao ni napisati, jer je to zabranjeno čak i na ovom portalu, I sam predsjednik nam je iz tih zločinačkih redova, zato se toliko i zauzima da se oslobode peković i mustač da ne propjevaju kako je operirala ta zločinačka organizacija i tko su bili glavni akteri.

LE
LenardHr
20:12 04.06.2022.

Znamo kako je operirala (ubila 100 politickih emigranata u inozemstvu), ljude spremila na dugogodisnje robije zbog borbe za slobodu i demokraciju. Sad opet djeca tih zlotvora imaju moc u drzavi protiv koje su se njihovi ocevi borili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?