Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'barraco barner'

Krivo napisala ime Baracka Obame i postala hit na internetu: Ismijavanju nema kraja

gemma
Foto: Twitter
1/2
07.03.2014.
u 23:05

Kada je Britanka Gemma Worrall shvatila da je kriza između Rusije i Ukrajine na vrhuncu, odlučila je putem Twittera podijeliti svoje mišljenje

Kada je Britanka Gemma Worrall shvatila da je kriza između Rusije i Ukrajine na vrhuncu, odlučila je putem Twittera podijeliti svoje mišljenje. No mlada kozmetičarka iz Blackpoola malo se zeznula i napisala:

- Ako je Barraco Barner naš predsjednik, zašto se upleće u Rusiju - stravično - napisala je 20-godišnjakinja, misleći na Baracka Obamu.

Foto: Twitter Screenshot/Youtube

Tweet se odmah proširio internetom, a Gemma je dospjela u medije jer je krivo napisala ime američkog predsjednika, ali i jer očito nije bila svjesna kako Obama nije predsjednik Velike Britanije, Gemmine domovine.

Od Belgije, preko SAD-a sve do Australije ljudi su dijelili njen tweet, koji je Gemma uskoro i izbrisala, no šteta je već bila učinjena.

Iznenađenja tolikom pažnjom javnosti i sama je komentirala:

- Zašto me toliko spominju, samo jer sam krivo napisala ime predsjednika, svijet je potpuno poludio - napisala je Gemma.

>>Rješavanje ukrajinske krize britanskog premijera ismijao i sir Patrick Stewart

>>Jarić na Twitteru: 'Pored mozgova, sad nam se odlijevaju i četnici...'

Komentara 2

DU
Deleted user
21:29 10.03.2014.

Pa kaj se bumo rugali. Većina nas bi krivo napisala Ivo Josipović na ćirilici.

DU
Deleted user
21:37 10.03.2014.

A on sam možda i ime zemlje kojoj je predsjednik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije