Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
narušavali javni red

Napili se pa posvadili i potukli zbog nogometa

'unutrasnja...zagreb...12.10.2006.  nasilje u skoli, tucnjava, maltreiranje, ucenici,  foto: goran stanzl'
Goran Stanzl/PIXSELL
26.10.2012.
u 14:25

Svađi i fizičkom sukobu uzrok je neslaganje mišljenja o nogometnom klubu Noskovci. 47-godišnjak je imao 1,64, a 46-godišnjak 0,91 promila alkohola u krvi

Dvojica muškaraca  posvadila su se i potukla nedaleko od mjesne prodavaonice u Noskovcima u četvrtak oko 20.30 sati. Obojica su bili pod utjecajem alkohola.

Svađi i fizičkom sukobu uzrok je neslaganje mišljenja o nogometnom klubu Noskovci. 47-godišnjak je imao 1,64, a 46-godišnjak  0,91 promila alkohola u krvi. Nakon tučnjave koja je prekinuta jedan je pobjegao, a drugi je otišao kući. Protiv obojice je podnesen optužni prijedlog.

>>Pijani 61-godišnjak izvrijeđao suprugu pa je izbacio iz kuće

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije