Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bježao nakon krađe

Napao policajku pa policajcu ukrao pištolj i uperio mu ga u glavu!

Veljko Mandić
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/3
17.10.2014.
u 18:52

Dvoje policajaca je po dolasku u trgovački centar u Puli uspjelo utvrditi tek o kome se radi, a odmah nakon toga muškarac se dao u bijeg

Puljanin Veljko Mandić (35) danas poslijepodne, nakon što je ga je zaštitar u trgovačkom centru u Šijani u Puli zatekao u krađi i pozvao policiju, prilikom bijega napao je policajku, a policajcu koji je bio uz nju oteo pištolj i uperio mu ga u glavu.

Dvoje policajaca je po dolasku u trgovački centar uspjelo utvrditi tek o kome se radi, a odmah nakon toga muškarac se dao u bijeg. Policajci su ga, izvijestila je  glasnogovornica PU istarske Nataša Rogić Jukopila, sustigli u Koparskoj ulici nedaleko od Stande i uspjeli zaustavili. No, tada je nasrnuo na policajku, a potom policajcu oteo službeni pištolj i uperio mu ga u glavu. 

Na sreću, stigli su drugi policajci i svladali Puljanina koji je uhićen i odveden u policijsku ostaju. Mandić je, inače, osuđivan zbog razbojništva, otmice i posjedovanja oružja, a prije osam godina, dok je bio u pritvoru, popeo se na krov pulskog zatvora i negodujući zbog neodgovarajuće liječničke skrbi prijetio da će skočiti s krova.   

>>Pijani muškarci napali policiju, svladala ih interventna

>>Pijani poljski bračni par potukao se s policijom
 

Komentara 6

LA
lakočemo
17:13 18.10.2014.

za lelu i specijalci su malo

DU
Deleted user
19:31 17.10.2014.

A kruh ti ljubim pa panduri su nesposobni u hrvatskoj do bola, ovo je sramota svaki dan ih netko prebije. Ministar se hvali sa ovim onim a policajci mu prebijeni svaki dan.

I0
ivica_01
22:34 17.10.2014.

stvar je mnogo gora,policajci rade ono što netreba,a ono što trebaju raditi,tu ih je malo,iako su svi jednako plaćeni...svaka čast temeljnim,prometnim policajcima.... ......kad prelazim granicu,policija nema veze s pol.poslom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije